Organiseer een online toernooi

Door het coronavirus blijven we zoveel mogelijk thuis. Sporten in teamverband kan even niet en veel evenementen zijn helaas afgelast. Een online toernooi is een mooie manier om je leden, collega's, klas- of teamgenoten te verbinden. De nieuwste update van Tournify maakt het organiseren van zo'n toernooi een stuk eenvoudiger én voordeliger.

Een online toernooi zonder veldplanning

Bij het aanmaken van een nieuw toernooi kan je als locatie voor online kiezen. Op basis van de toernooi-indeling die je maakt, verdelen we de te spelen wedstrijden automatisch in speelrondes. Aan deze rondes koppel je optioneel nog een datum en tijd. Tip: spreek je in je toernooi niet over teams, maar over spelers? Schakel dan over naar een individuele sport op de Deelnemers pagina.

Automatisch loten en byes toekennen

Op de indeling pagina verdeel je met één druk op de knop de teams of spelers willekeurig over de poules. Bij een toernooi met directe knock-out ontvangen een teams een bye als er geen tegenstander geloot kan worden voor de eerste speelronde.

Laat deelnemers online inchecken en zelf de uitslagen invoeren

Je kunt er nu voor kiezen om met iedere deelnemer een unieke inloglink te delen. Hiermee kunnen ze zich vlak voordat het toernooi begint online inchecken, zodat jij zeker weet dat iedereen er klaar voor zit. En tijdens het toernooi kunnen de deelnemers zelf de uitslagen van hun wedstrijden invullen via de publieke website van het toernooi. Als organisator heb je altijd de regie in handen en kan je eenvoudig de conflicten oplossen die ontstaan als de spelers een andere score doorgeven. Tip: Als je de inschrijfpagina van Tournify gebruikt, dan voeg je deze link eenvoudig toe aan de bevestigingsmail die ze na aanmelding ontvangen.

Hulp nodig bij het organiseren van een online toernooi? We helpen je graag! Bekijk bijvoorbeeld eens deze Tournify demo pagina voor een online FIFA 20 toernooi of neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 20 211 71 09.

Tags

    updateonline

Heb je een vraag?

We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op het nummer +31 (0)20 211 71 09.

;